16 Mart 2023 Perşembe

Evde Para Nasıl Kazanılır






Siz hiç evde oturarak para kazanan birini gördünüz mü? Sorunuzun cevabı evet. Eğer evinizde internetiniz varsa Google Kazançları Kitabı ile  günde 1 ya da 2 saatinizi   bu işe vererek ayda 1000- 1500$ para kazanabilir, bu işi ek iş olarak yapabilirsiniz.
Google ile para kazanma günümüzde interneti olan herkes için kolay para kazanılan bir ek iş olarak görülmekte ve moda haline gelmiştir. 

Bu iş için ne gerekli nasıl bir vasıf aranmaktadır?(Neden bu iş bu kadar tutuldu)


  • Öncelikle özel bir yetenek gerekmemektedir.
  • Herhangi bir gideriniz bulunmamaktadır.
  • İnterneti çok iyi bilmenize gerek yok özellikle web sitesi kurmanıza.
  • Herhangi bir ürün satmayacaksınız.
  • İşin en güzel yanı evinizde çalısacaksınız ve siz işinizin patronusunuz. İş yerinizde boş zamanlarınızda da çalışabilirsiniz.



Türkiyede internet kullananların neredeyse hepsi günde en az 1 defa Google’a girmektedir. İnternette arama yaparken Google çıktığından dolayı Google’ı internet zanneden bir çok insan var. Bunu google’ın kendisi söylüyor. Ama Google yalnızca bir aracıdır. İnternette ki milyonlarca websitesi ile  kullanıcıların arasında köprü oluşturur. Bu internet sitelerini yapanlar, çok daha fazla zaman ve para harcıyorlar. Elbette bunu bir eğlence amacıyla değil para kazanma  maksadıyla yapıyorlar. Herhangi bir sektör, bilgi yada hizmet, büyük çoğunluk Google’dan para kazanma peşinde.



Google araçlarının isabetli şekilde,doğru stratejilerle kullanılması ile Google’dan para kazanmak hayal değil. Biz farkında olmadan,haberdar olmadan Google sayesinde köşeyi dönenlerin sayısı artmakta. Musa Erdoğmuş’ta buna dahil.

Ama Google kazançları kitabında anlatılanları Musa Erdoğmuş'un bulmuş olduğunu zannetmeyin. Tabiki ki bu yeni bir online kazanç sistemi değil.Bu 2000′ li yılların başından buyana dünyada son derece popüler olan online ticaret sistemidir. Musa Erdoğmuş  kendi yorumlarıyla Google kazançları kitabında anlatmıştır. Adı geçen online ticaret sistemini şu cümlelerle anlatabiliriz:

                  Başkalarının ürünlerini satarak para kazanma




Bu yazıyıdan sonra google para kazanma iddialarına karşı ön yargılarınız değişecek.Çünkü bir çok insanın bu tür wealth programlara karşı ilk tepkisi bir dolandırıcılık olduğudur. Genellikle forumlarda google para kazanma sisteminden bahsedildiğine ilk yorumlar insanları dolandırma yöntemi olduğu şeklinde. Ancak yabancı forumları takip ettiğimiz zaman,Google’dan  zengin olmuş  bununla ilgili tv programlarına çıkan haber olan insanlar var.


Google Kazançları kitabının içeriği nedir ?


Bu google para kazanma sistemi nedir ? . Google üzerinden günde milyonlarca aramalar yapılmaktadır. Google her gün her saat her dakika binlerce alıcı ve satıcıyı buluşturmaktadır. Buradaki potansiyeli sadece Türkiye olarak düşünmeyin. Tüm dünyada ve tüm dillerde arama sonuçlarından bahsediyoruz. Google Kazançları Kitabı işte  tam burada devreye giriyor.Bir araç olarak Google’u kullanıyoruz ve alıcıyı ve satıcıyı buluşturuyoruz.  Tabiki bunun karşılığında belli bir komisyon alıyoruz. Bir nevi biz bir aracıyız ancak google da bizim ve alıcının arasında aracılık yapıyor. İşte Google Kazançları Kitabı,  5 adımda size bunları nasıl yapacağınızı anlatıyor.

Siz herhangi bir ürün sahibi değilsiniz hiçbir şey satmanıza da gerek yok. Bir internet sitesi kurayım mecburiyetiniz de yok. Google kazançlarından öğreneceğiniz şeyler herhangi bir ürünün satıcılarına nasıl yardım edeceğiniz, yabancı bir dile gerek kalmadan nasıl iletişime geçeceğiniz ve bundan nasıl para kazanacağınızdır. Bir çok kişi Google’ın bize para ödediğini zannederek yanlış anlıyor. Burada google size para vermiyor. Bazı programlarda satıcıdan bazılarında ise aracı kurumdan paranızı alıyorsunuz. Google Kazançları Kitabı ile bu ürünleri nerede, nasıl bulacağınız ve hangi ürünü  nasıl seçeceğinizi belli ölçütlere göre anlamanızı sağlamak.

Bu ürünlerin komisyon oranları %50- %75 arasında değişmektedir. Oranların  oldukça yüksek olması inanılmaz değilmi?. Peki satışını yapmak için popüler olmuş, yüksek komisyonlu bu ürünleri  nerden bulacağız ?

Google kazançları kitabı en başta hangi websitelerinden ürünleri nasıl bulacağınızı gösterir. Sonra bu ürünleri nasıl reklamını yapıp pazarlayacağınızı öğretir. Google Kazançları Kitabı Adwords’te reklamların nasıl oluşturulması,püf noktalarını anlatırken bir yandan da hata yapmamak için nelere dikkat edilmesini anlatmaktadır.Burda en önemli olan faktör zaman.Günde 1 ya da 2 saatinizi ayırmanız gerekiyor.



KULLANICI GÖRÜŞLERİ


Murat Karakan(20.08.2016)

Bu kitap hayatımı değiştirdi. Hazırlayanlara ve bizlere ulaştıranlara sonsuz teşekkürler. Google Kazançları Kitabında anlatılanları birebir uyguladım. İki üç günde bir satışım oluyor. Ne yalan söylim, başlangıçta bu kadar kazanacağımı tahmin etmiyordum. İnternetten para kazanmak isteyen herkese tavsiye ediyorum ve başka yöntemlerle vakit kaybetmenize gerek yok diyorum. Siz de ilk çekinizi elinize aldığınıza bana hak vereceksiniz..


Fatih Demir(15.09.2016)

Daha önceden satış ortaklığı ile ilgili pek çok araştırma yaptım ve uygulamaya çalıştım. Ancak iyi bir sonuç alamadım. Google Kazançları ile tanışana kadar bahsedilen kazançların uydurma olduğunu düşünüyordum. Bu kitapta en yüksek komisyonlu ve en çok talep gören ürünleri bulabilmemizi sağlayacak bilgiler sunuluyor. Bu komisyonlar 50 ila 75 arasında değişiyor. Bunlar muhteşem oranlar. Tek bir ürün için en az 20$ kazanabiliyoruz.


Melih(25.09.2016)

Bir süredir internetten anket doldurarak para kazanmaya çalışıyorum. Gerçek para kazanabileceğim bir yöntem bulmak için oldukça fazla zaman kaybettim. Google kazançları sayesinde istediğim şekilde çalışma olanağı buldum. İnternete bağlanabildiğim her yerden işimi yapabiliyor olmak çok güzel. Reklamlarımın takip edildiğini ve satışlarımın arttığını görmek de gerçekten heyecan verici. Sıradan bir işten alabileceğimin kat kat fazlasını kazanıyorum ve sizlere çok teşekkür ediyorum.


Musa beye cok teşekkürler(02.10.2016)

Google Kazançları kitabını ilk başta pahalı bulmuştum. Okuyup içindekileri uygulamaya başladığımda daha ilk haftada 170$ kazandım. Şimdi kitap ücretinin çok az olduğunu düşünüyorum:) Kim böyle bir bilgiyi bu fiyata paylaşır ki? Samimiyetiniz ve insanlara sağladığını bu fayda için sonsuz teşekkürler.


Engin Yılmaz(10.10.2016)

Gerçekten işe yarayan bir sistem. Satış ortağı olacağınız ürünleri seçerken kitapta anlatıldığı gibi dikkatli yaparsanız ve düzenli olarak işinizi takip ederseniz güzel paralar kazanabilirsiniz. Benim durumum başlangıçta pek içi açıcı değildi o nedenle ümitsizliğe kapılmıştım. Ama aldığım yardımlar sayesinde işimi düzenli hale getirdim. Şimdi sadece hesabıma ulaşıp kampanyalarımı kontrol ediyorum. Google kazançlarını yazan Musa Bey e yardımları için çok teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum.


google kazanclarına teşekkür(22.10.2016)

Arkadaşlar google kazançları ile çok kolay para kazanabiliyorsunuz. Site kurmanıza veya farklı bir teknik bilgiye ihtiyaç duyacağınız metodları denemenize gerek yok. İnternette satışı yapılan ürünlere satış ortağı oluyorsunuz ve komisyonunuzu alıyorsunuz. İşin özeti budur. Ben birkaç aydır bu işi yapıyorum ve fazla zaman ayıramadığım halde aylık kazancım 1300$ a ulaştı. Daha fazla zaman ayırabilecek olanlar daha çok kazanabilir. Herkes bu sistemle para kazansın.


Ahmet Ergin(05.11.2016)

Önceleri bu kazanç sistemlerine inanmayan biri olarak ve size yol göstermesi için bunları yazıyorum. Evet, googlekazançları kitabı kazandırıyor.Bende aldım kitabı ve gönderilen dersleri takip ettim. Bu şekilde kafanızdaki sorular da giderilmiş oluyor. Kitabın içindeki bilgiler gerçekten çok değerli. Nasıl satış ortağı olacağınız, hangi ürünleri seçeceğiniz ve nasıl satış yapacağınız, kısacası internetten nasıl nakit para kazanacağınız anlatılıyor.



Sistem çok basit(11.12.2016)

Google Kazançları kitabında altın değerinde anlatımlar var daha fazla kazanmak ya da işi olmayanlar için ideal bir iş fırsatı olarak görüyorum.Kitapta dünya üzerindeki affiliate ürün pazarlayan en güvenilir siteler veriliyor. Bunların hepsi test edilmiş. Bu sitelerde binlerce ürün var. Siz buradan ABD de bir diyet ve ya fitness programı ya da Japonya da bir İngilizce eğitim seti satabilirsiniz. Önemli olan doğru ürünleri seçmek ve doğru reklam kampanyasını oluşturmak.



Google Kazançları Kitabını buradan indirin hemde kısa süreliğine 45tl







9 yorum:

  1. Merhaba iyi çalışmalar bende uzun zamandır işsizdim internette iş ararken bu siteyle karşılaştım maddi olarak bana okadar yardımcı olduki ne kadar teşekkür etsem az çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. adsız17:05

    ben ev hanımıyım bir arkadaşıma eşime maddi konuda yardımcı olmak istediğimi söylediğimde bana bunun internetten mümkün olabileceğini söyledi ve bu siteyi tavsiye etti şimdi hem eşime maddi konuda yardımcı oluyorum hemde çocuklarımın harçlıklarını veriyorum üstelik kendime bile para ayırabiliyorum okadar mutluyumki teşekkür ederim anket doldur para kazan ve ekibi iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  3. ahmet17:12

    ilk başlarda güvensiz bi şekilde başlayıp bu nasıl olabilirki lerle devam ettiğiniz ve paranızı elinize aldığınızdada çok mutlu olduğunuz ve bu iş gerçekten güvenilir ve buna kesinlikle devam edeceğim dediğiniz bi yer varsa oda bu site teşekkürler hayatımı değiştirdiğiniz için

    YanıtlaSil
  4. gülten22:41

    Evde oturduğum için kendimi çok kötü ve içe kapanık hissediyordum bütün arkadaşlarım işle ilgili anılarını anlatırken ben anlatacak bişey bulamıyordum sonra bu siteyle karşılaştım ve gerçekten hayatım değişti artık bende iş detaylarımı anlatabiliyorum ve arkadaşlarımada tavsiye ettim onlarda ek iş olarak yapıyorlar ayrıca kazandığım paralarla leptop umu değiştirdim şimdi daha hızlı çalışıyor ve daha fazla para kazanıyorum teşekkürlerimi bir borç bilirim

    YanıtlaSil
  5. Adsız00:56

    Bende bu eğitim setini almak istiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.

    YanıtlaSil
  6. Adsız21:10

    Ben bu egitim setini aldim yalniz zaman ayirmak gerekiyor.simdi indir yerine tiklaman gerekiyor

    YanıtlaSil
  7. Adsız20:04

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Adsız12:41

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil